A majmok kikérik maguknak, hogy emberszabásúak volnának

Szerkesztőség
2024 május

A megnyitót követően drMáriás esti Tanmeséket olvasott fel

Vajon mi vezethet ki és hogyan ebből a globális szennyvízörvényből, amely mindnyájukat egyre mélyebbre húz testileg és lelkileg egyaránt? Csakis a megtisztulás és a felemelkedés irányába mutató, és az afelé vezető úton elindító szellemiség és művészet, amelyet drMáriás hoz el nekünk, hogy azzal, ahogy újra és újra, így most is meggyógyítson, és jó útra térítsen!

Jelen kiállításán gazdag válogatást kapunk legújabb, még ki nem állított műveiből és már ismert alkotásaiból, amelyek egyrészt egy negyven papírnyomatból álló hatalmas tacepaoként sorakoznak a galéria falán, valamint ízelítőt új festményeiből és vászonnyomataiból.

Látható lesz Jézus legújabb csodatevésétől Csajkovszkij Dúró Dórával való találkozásán és Örkény István kaktuszához fűződő szerelmi viszonyán át Palotai Zsolt mennyei dj-zéséig és a művész festménye miatti megkövezéséig megannyi szép és tanulságos történet.

Mindez a Szerkesztőségben, Budapest egyik legújabb és legizgalmasabb művészközpontjában, ahol a kiállított művek és a művész albumai a kiállítás idején megvásárolhatók lesznek.