Tanmesék a világ legfejlettebb demokráciájáról

Inda Press Kiadó, 2023

Ön az utóbbi évtizedek botrányalbumát tartja a kezében, melyben korunk legfontosabb, leghíresebb, legizgalmasabb és legszörnyűbb személyeiről rántjuk le a véres leplet, vagy emelünk nekik monumentális szobrot!

Benne — korunk legkegyetlenebb festőjének — száz legújabb, eddig sehol nem publikált, valamint ötven, már széles körben népszerűvé vált gyönyörűen szörnyű festménye mutatja meg a világot, amelyben élünk, amely képek mindegyikéhez ezúttal először csodálatosan tanulságos és elrettentően vicces tanmeséket is írt! Festészet és irodalom ölelkezik itt össze úgy, mint még soha és sehol, s mond el minden titkot!

De ha ez valakinek még nem volna elég, ott az album szerves részeként működő zenei része, a piktor-író által vezetett Tudósok együttes vadonatúj lemeze, a Himnikus idők himnuszai is, mely majd egy órás hanganyagával teszi megbonthatatlan egésszé az irodalmi, képzőművészeti, zenei anyagot, amelynek segítségével minden szorongásából felszabadulhat.

Végre nevethet, énekelhet, táncolhat, üvölthet, miközben olvassa és nézi azt a görbe tükröt, amellyel az alkotó arra a szinte lehetetlen feladatra vállalkozik, hogy meggyőze Önt arról: van még tengernyi öröm, szépség és boldogság ezen a bolygón — akár még a Világ Legfejlettebb Demokráciájában is — amiért érdemes élni!